Sončni studio Soleil | Nova Gorica | Supernova

Do lepo zagorele polti kar med nakupovanjem! Sončni studio Soleil z vrhunskimi solariji Ergoline čaka na vaš obisk. Ponujajo tudi kozmetiko za porjavitev, anticelulitne masaže in lepotne tretmaje.

Sončni studio Soleil

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Lepota

Zdravo in varno sončenje v solarijih Sončnega studia Soleil

V Sončnem studiu Soleil boste na svoj račun prišli vsi, ki obožujete zlat lesk popolno zagorele polti. Sončni studio v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica razpolaga s 7 vrhunskimi solariji priznane znamke Ergoline, ki je sinonim za varno in zdravo sončenje v solariju.

Lepo poletno barvo lahko nabirate tako v ležečih kot stoječih solarijih. Da bo zagorelost zares popolna in še bolj obstojna, pa vam v Sončnem studiu Soleil ponujajo tudi kolekcijo kozmetike za solarij Soleo. Profesionalna kozmetika bo pospešila pridobivanje barve v solariju, kožo nahranila in poskrbela, da bo porjavelost trajala še kar nekaj časa!

Pri načrtovanju sončenja v solariju vam bo pomagalo vedno nasmejano strokovno osebje, ki dobro pozna specifike sončenja in vam bo znalo svetovati, kdaj in kako dolgo obiskovati solarij, da boste dosegli popolno posončeno polt. Prav tako vam bodo priporočali ustrezno kozmetiko in dali napotke za nego kože.

V Sončnem studiu Soleil vam poleg solarijev nudijo vrhunske tretmaje za nego telesa z izjemnim učinkom pri izgubljanju telesne teže, zmanjševanju celulita in maščobnih oblog. Pripravite se na sezono kopalk v popolnem slogu!

Sončni studio Soleil – dobrodošli v sončno oazo nakupovalnega centra Supernova Qlandia Nova Gorica

Prenovljen Sončni studio Soleil je del ponudbe nakupovalnega centra že od leta 2017. Vsako sezono mu zaupajo številne stranke, ki se z veseljem vračajo v prijeten, umirjen ambient male sončne oaze. V salonu vsak detajl premišljeno skrbi za udobje in dobro počutje strank, piko na i pa prinese osebje, ki vedno priskoči na pomoč in svetuje na podlagi bogatih izkušenj.

Vsi solariji Sončnega studia Soleil so certificirani s potrdilom o ustrezanju zahtevanih pravil in standardov UV-sevanj ZVD. Zato se lahko sončnim užitkom v solariju predajate zdravo, varno in resnično brez skrbi. Priskrbite si člansko kartico ugodnosti, s katero je sončenje v solariju še ugodnejše, saj vam paketi sončenja prinašajo prihranke tudi do 60 €!