Slaščičarna Bambu | Nova Gorica | Supernova

Slastne torte in druge sladke dobrote, odlična kava Bambu Caffe in dnevno svež sladoled lastne proizvodnje vam polepšajo dan v Slaščičarni Bambu.

Slaščičarna Bambu

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Igriva slaščičarna s pestro ponudbo sladkih dobrot – vse to je Slaščičarna Bambu

Slaščičarna Bambu je že na prvi pogled nekaj posebnega. Lokal v igrivih barvah vas takoj spravi v dobro voljo, bogat izbor tortic, sladic in kremastega sladoleda pa že v naslednjem trenutku nariše nasmeh na obraz.

Med obiskom nakupovalnega centra Supernova Nova Gorica se ustavite v Slaščičarni Bambu in se posladkajte s kosom torte ali katero drugo slaščico, ki jih za slaščičarno pripravlja Pekarna Potička. Iz sladoledne vitrine se vam bo vedno smehljal dnevno svež sladoled – tako kremast in polnega okusa, da se mu preprosto ne boste mogli upreti. Sladoled je narejen iz skrbno izbranih sestavin in svežega mleka, obiskovalce pa pogosto presenečajo z novimi okusi, tako da je prav vsak obisk slaščičarne novo sladko doživetje.

Kepice sladoleda vam postrežejo v kornetu ali lončku za s sabo, tisti najbolj sladkosnedi pa se boste z veseljem posladkali z odličnimi sladolednimi kupami. Za rojstni dan, obletnico ali kakšno drugo posebno priložnost lahko v slaščičarni tudi naročite sladoled za domov, pri čemer izbirate med kar 40 okusi, po naročilu pa vam pripravijo tudi sladoledno torto.

V Slaščičarni Bambu vam postrežejo z odlično kavo Bambu Caffe, ki jo pražijo sami, naravnimi sokovi, sadnimi napitki in drugimi priljubljenimi pijačami. Za otroke organizirajo rojstnodnevne zabave, na katerih se malčki pošteno posladkajo in igrajo na otroškem igrišču. Starši pa ob tem uživajo ob sproščenem klepetu in kavici.

Slaščičarna Bambu riše nasmeh z vsako kepico sladoleda

Slaščičarna Bambu je svoja vrata odprla leta 2008 pod okriljem podjetja Makabo z namenom, da dan za dnem obiskovalcem nakupovalnega centra Supernova Qlandia Nova Gorica rišejo nasmeh na obraz s prvovrstnim izborom sladoleda, tort in sladic. Pristni nastop in vedno nasmejano osebje pripomorejo, da se gostje z veseljem vračajo in pustijo presenetiti z vedno novimi izvirnimi sladkimi doživetji.

Podjetje Makabo se v osnovi ukvarja s prodajo opreme in izdelkov za proizvodnjo sladoleda in slaščic, v ponudbi pa imajo tudi vrhunske surovine za lastno proizvodnjo sladoleda Giuso ter izdelke za celovito opremo lokalov. Slaščičarna Bambu je tako tudi predstavitev ponudbe podjetja »v živo«, s prikazom prodajnega programa na vseh področjih.