Pikapolonica | Nova Gorica | Supernova

Pikapolonica je specializirana trgovina za otroke s široko ponudbo otroških oblačil in obutve, kakovostno opremo in pripomočki za dojenčke in otroke ter didaktičnimi igračami.

Pikapolonica

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Pikapolonica izpolni vse otroške želje!

Odkrijte otroški svet v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica. Pikapolonica ponuja vse, kar vaš mali škratek potrebuje od rojstva pa do najbolj zabavnih in radovednih otroških let. V trgovini Pikapolonica boste našli aktualno modno kolekcijo otroških oblačil in obutve – pajace s kapuco, baggy hlače z ljubkimi potiski in prikupne otroške športne copate za punčke in fantke. Oblecite svoje najmlajše po zadnji modi!

Mamice in očiji boste zagotovo navdušeni nad vrhunsko kakovostno opremo za hranjenje, spanje in nego vašega dojenčka. V Pikapolonici so vedno v zalogi najbolj trendovske otroške posteljice, stolčki za hranjenje, previjalne mize, avtosedeži in vozički priznanih blagovnih znamk. V ponudbi pa boste našli tudi veliko pripomočkov za dojenje, kot so prsne črpalke, nedrčki za dojenje in udobne blazine, male srčke pa boste razveselili z lepo in varno opremljeno sobico, zabavnimi gugalniki in številnimi igračami.

Seveda bodo največji nasmeh narisale številne igrače in igrala. V Pikapolonici bodo otroke razveselile najbolj priljubljene Baby born in Barbie punčke, drzni avtomobilčki, lesene igrače, družabne igre ter številne didaktične igrače in poučne knjigice, ki med igro pomagajo pri razvoju različnih sposobnosti. Še posebej v toplih dneh pa izkoristite izjemno ponudbo za igro na prostem. Z otroško hiško, avtomobilom na akumulator ali na pedale boste v trenutku postali najboljša mami tega stoletja!

Pikapolonica – Sreča za majhne in velike

Pikapolonica je s 33 otroškimi prodajalnami prisotna po vsej Sloveniji, s spletno prodajo pa svojo prisotnost širi tudi izven slovenskih meja. Prijetno nakupovalno okolje, prijazni in strokovni prodajalci ter široka ponudba skrbijo za lepše otroštvo najmlajših in zadovoljstvo njihovih staršev.

Izdelki v ponudbi trgovine Pikapolonica so varni, kakovostni in v skladu z vsemi standardi, ki veljajo na evropskem trgu. Pri izboru prodajnega programa vedno upoštevajo medicinsko in pedagoško plat razvoja otroka, trenutne svetovne trende ter želje in zahteve kupcev. Posebne ugodnosti pri nakupu namenjajo članom kluba zvestobe. Imetniki klubske kartice Pikapolonica nakupujejo po še bolj ugodnih klubskih cenah ter so deležni številnih akcij in ugodnosti, darilo ob otrokovem rojstnem dnevu ter posebne ugodnosti v času nosečnosti.