Paprika | Nova Gorica | Supernova

Trgovina Paprika prinaša obutev za vso družino in vse priložnosti – obujte se za pohajkovanje po mestu, sprehode v naravi, svečane priložnosti ali poslovne dogodke. Poiščite čevlje, narejene po vašem kopitu.

Paprika

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Obutev Modni dodatki
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Obutev Modni dodatki

Začinite svoj korak s čevlji Paprika v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica

Obujte se po zadnji modi in ugodnih cenah! Trgovina Paprika slovi po kakovostni modni obutvi, elegantnih čevljih za posebne priložnosti, obutvi za prosti čas ter supergah in drugi športni obutvi za vso družino. Na policah trgovine Paprika boste vedno našli najnovejše trende modne obutve v najbolj priljubljenih sezonskih barvah in modelih, veliko izbire pa je tudi za ljubitelje klasičnih usnjenih čevljev.

V poletni kolekciji poiščite široko ponudbo lahkotnih sandalov s peto ali brez, balerink, natikačev in japonk ter platnenih superg in mokasink, zimska kolekcija obutve pa prinaša toplejše in mehkejše materiale ter modno paleto škornjev, gležnjarjev, podloženih čevljev, usnjenih superg, toplih copat ter nepremočljivih snežk. Svoj slog dopolnite s številnimi modnimi dodatki, kot so torbice, dežniki, denarnice in pasovi, v ponudbi pa boste našli tudi pripomočke za udobje in nego obutve, kot so vložki za čevlje, čistila za obutev, obuvalne žlice in drugo.

Če potrebujete pomoč pri izbiri obutve, pa se brez vsakršne skrbi obrnite na prijazne prodajalke, ki vam bodo z veseljem pomagale poiskati primeren model ali slog čevlja ter vam postregle z vsemi informacijami o izdelkih.

Trgovina Paprika – obutev za vse priložnosti in priznanih blagovnih znamk

Trgovina Paprika je del širše verige slovenskega družinskega podjetja Ars-Paprika, ki s prodajo modne obutve že več kot 15 let prinaša veselje vsem ljubiteljem kakovostnih čevljev. Veriga prodajaln obutve združuje 10 trgovin pod blagovno znamko Ars in 10 trgovin Paprika.

Trgovina Paprika je zasnovana predvsem na modni obutvi za mlade: tako športni obutvi za vsak dan kot elegantni obutvi za posebne priložnosti. V trgovini je na voljo tudi pestra ponudba športne usnjene obutve za vse generacije, otroci pa lahko izbirajo med športnimi izdelki po zelo ugodnih cenah. V ponudbi boste našli priznane blagovne znamke, kot so Kebo, Nero Giardini, Ara, Baldo, Skechers, Caprice, La Repo, Imac, Jungla, StudioLondon, Zen, Panama Jack idr.

Poudarek ponudbe trgovine Paprika je na italijanskih čevljih kakovostne izdelave. Na policah boste tako našli veliko modelov obutve, izdelane iz kakovostnega usnja in udobnim, posebej prirejenim kopitom, ki zagotavlja maksimalno udobje tudi pri dolgem nošenju.