Out of office | Nova Gorica | Supernova

Prenesite dogodivščino v urbano sproščenost. Out Of Office je modna trgovina za urbane nomade, kjer športni slog živi v najnovejših trendih. Ponujajo vam priljubljene znamke Napapijri, Torstai, Fjällräven, The North Face in druge.

Out of office

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Šport
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Šport

Trendovska športna moda za prefinjen okus

Takoj, ko stopite iz pisarne, začutite navdih prostranega sveta in bodite v gibanju! Out Of Office vam prinaša vrhunsko športno modo, v kateri boste videti fantastično tako na dogodivščini v naravi kot v urbanih središčih. Na prodajnih policah trgovine v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica poiščite najnovejše trende aktivne mode – vse od priljubljenih hoodie jopic, anorakov in funkcijskih jaken do športnih hlač, trenirk in majic iz najbolj kakovostnih materialov. Out Of Office moda ustvarja priljubljen slog priznanih svetovnih blagovnih znamk Napapijri, Torstai, The North Face, Icepeak, Fjällräven, Helly Hansen, Big Star in Royal Robbins. Poleg oblačil in obutve boste svoj nezmotljivi slog lahko dopolnili še z nekaterimi modnimi dodatki ter trenutno najbolj vročimi torbami in nahrbtniki.

Raziščite svet v gibanju in se pustite zapeljati modni izbiri, ki odraža aktivno življenje. Najbolj trendovski modni kosi in vrhunska izbira športnih znamk za urbani modni slog vas pričakujejo v trgovini Out Of Office. Poglejte na svet skozi drzno perspektivo.

Out Of Office – privoščite si več od življenja

Življenje je prekratko, da bi ga živeli samo na delovnem mestu. Zato blagovna znamka Out Of Office ustvarja platformo, kjer si lahko privoščimo več – več svobode, več dinamike, več gibanja. Športno-urbana moda je postala del našega življenja in v Out Of Office se tega zavedajo. Zato vam ponujajo le skrbno izbrane vodilne svetovne znamke, ki trend za trendom soustvarjajo urbano kulturo gibanja. V trgovinah Out Of Office boste zato našli le najnovejše modele in inovativne trende, ki definirajo prave trendsetterje.