Mobi Fashion | Nova Gorica | Supernova

Mobi Fashion ponuja vse, da bo vaš mobilni telefon zaživel v popolnem slogu! Originalni ovitki za telefon in drugi ovitki priznanih blagovnih znamk, etuiji za telefon, polnilci, slušalke in še veliko več.

Mobi Fashion

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika Modni dodatki
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika Modni dodatki

Modni in kakovostni ovitki za telefon Mobi Fashion

Zaščitite svoj mobilni telefon ter mu privoščite dodatke po najnovejših trendih. Med obiskom nakupovalnega centra Supernova Nova Gorica se ustavite v trgovini Mobi Fashion, kjer bodo odlično poskrbeli za videz vašega mobilnega telefona. Bogat izbor ovitkov za telefon in priročnih etuijev za telefon obsega vse, od preprostih enobarvnih ovitkov do modnih ovitkov, smešnih ovitkov, ovitkov z bleščicami in še veliko več. V ponudbi so originalni ovitki za iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, Sony, Xiaomi, HTC, LG, Nokia in druge najbolj popularne mobilne telefone. Na voljo so tudi ovitki drugih kakovostnih blagovnih znamk, kot so CLKcase, X-level, Remax, in drugih, tisti, ki prisegate na priznane znamke, pa boste navdušeni nad ovitki in etuiji za iPhone Guess.

Da bo vaše življenje z mobilnim telefonom zares popolno, boste v ponudbi trgovine Mobi Fashion našli še dodatno opremo. Zaščitite zaslon pred praskami z zaščitnimi folijami ali zaščitnim steklom, privoščite si kakovostne slušalke ali preprosto zamenjajte dotrajane kable in polnilce za telefon z novimi. Čakajo vas tudi priročni avtopolnilci za polnjenje telefona med vožnjo v avtomobilu, brezžični polnilci ter nosilci in držala za preprosto upravljanje med vožnjo. Tekači in športniki boste navdušeni nad športnimi ovitki za nošenje telefona na roki, za popoln selfie pa si omislite selfi stick!

Mobi Fashion – ko vaš mobilni telefon zablesti

Mobi Fashion je specializirana trgovina za prodajo ovitkov in drugih dodatkov za mobilne telefone. Trgovino z imenitnimi modnimi ovitki in etuiji za mobilni telefon lahko najdete še na petih lokacijah po Sloveniji.

Trgovina Mobi Fashion sledi svetovnim trendom in v svojo ponudbo tedensko dodaja nove atraktivne izdelke, s katerimi soustvarja modno podobo mobilnega sveta. V trgovini boste našli ovitke za več kot 150 različnih modelov mobilnih telefonov najrazličnejših proizvajalcev. Poleg ovitkov lastne blagovne znamke imajo v ponudbi tudi izdelke drugih priljubljenih znamk.