Kafe B | Nova Gorica | Supernova

Posladkajte se s sladoledom domače proizvodnje po receptu italijanskih mojstrov, uživajte v dnevno svežih sladicah in dišeči kavi ali si privoščite slastno malico. Vse to v slaščičarni Kafe B.

Kafe B

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Kafe B vas razvaja s sladoledom iz svežega mleka in sadja

Ne samo poleti, kar vse leto vas slaščičarna Kafe B v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica razvaja z bogatim izborom različnih okusov sladoleda lastne proizvodnje. Vsi sladoledi so narejeni iz svežega mleka in sadja po receptih italijanskih mojstrov. Posladkajte se s kepico pravega italijanskega sladoleda, in to v kornetu, lončku ali v sladoledni kupi.

V gostinski ponudbi boste našli tudi bogato obložene sendviče in toaste, ki so kot nalašč za malico ali hitri prigrizek. Zraven si privoščite topli napitek ali osvežilno pijačo, za posladek pa uživajte v dnevno svežih slaščicah in tortah. Ste že poskusili božansko kremno rezino ali katero od posebnih presnih tort, ki jih vsak dan pripravljajo slaščičarski mojstri Kafe B? V kavarni vam bodo postregli s kavo Illy, narejeno po pravem načinu italijanskih baristov. Uživajte v čudovitem svetu okusov, ki ga ustvarjajo kapučino, latte macchiato, americano, klasična kava z mlekom, za vse, ki potrebujete hitro dozo kofeina, pa priporočamo pravi espresso. Jutranja kava še posebej tekne s svežim francoskim rogljičkom.

Kafe B vam omogoča hitro okrepitev v notranjih prostorih slaščičarne, v sladkih dobrotah pa lahko uživate tudi na zunanji terasi ob prijetno ogrevani mizi.

Slaščičarna in kavarna Kafe B – napolnite se z energijo med nakupovanjem

Kafe B je družinski lokal, ki že od začetka razvaja obiskovalce nakupovalnega centra Supernova Qlandia Nova Gorica z mojstrskimi sladicami, odličnimi napitki in vedno nasmejano postrežbo. Utečena ekipa natakarjev vam bo vedno postregla z najboljšo kavo, saj ima prav vsak natakar certifikat izobraževanja za kuhanje kave po najvišjih standardih italijanskih baristov.

V slaščičarni in kavarni Kafe B so še posebej ponosni na svoj domač sladoled. Slaščičarska ekipa lokala se je za pravi italijanski 'gelato' izučila pri starih italijanskih mojstrih v butični proizvodnji sladoleda iz Riminija, od koder prihajajo tudi skrbno varovani recepti za najboljši sladoled. Pri proizvodnji uporabljajo le najboljše sestavine, kot so sveže mleko, sadje in druge sestavine za popoln okus.

Iščete rojstnodnevno torto, ki bo zares izstopala, ali posebno sladico za vaše praznovanje? Slaščičarji slaščičarne in kavarne Kafe B pripravijo tudi torte po naročilu! Izbirate lahko med številnimi okusi in oblikami, po želji pa vam pripravijo tudi presno torto.