Poletna znižanja

Končno je prišel čas, ko lahko odvržemo zimske puloverje, plašče, šale, rokavice in se nastavimo toplim, poletnim sončnim žarkom. Osvežite svojo poletno garderobo in obiščite Supernovo Nova Gorica. Opremite se za vroče poletne dni!

Poletni trendi

Poletne tkanine, kot so lan, svila in naraven bombaž, ponovno prevladujejo v naših garderobah. Če ste se odločili za dolgo poletno obleko, maxi krilo, tanko bluzo, majico s kratkimi rokavi, kratke hlače, srajco s poletnimi vzorci ali najnovejše modne kopalke - vse to in še več najdete na prodajalnih policah v trgovinah v Supernovi Nova Gorica. Ostanite modni in premagajte poletno vročino v slogu!

Visoke temperature in vroče cene

Visoke temperature in vroče cene

V Supernovi Nova Gorica vam vsako leto pripravimo neverjetne popuste in znižanja!

Za aktualne akcije kliknite na to povezavo in si poglejte, kaj vse lahko dobite po neverjetnih cenah. Izbirajte med oblekami, majicami, poletno opremo, kopalkami, rokavčki, igračami, napihljivimi blazinami, poletno obutvijo, sandali, počitniškimi torbami in še in še in še! V Supernovi Nova Gorica dobite vse za brezskrbne počitnice s prijatelji ali družino na enem mestu!

Otvorite sezono dopustov in poletnih izletov ter se odpravite v Supernovo Nova Gorica, kjer vas čaka poletna ponudba izdelkov po vročih cenah!

Vse za oddih

Kam najrajši pobegnete pred skrbmi? Se radi odpravite v hribe? Ali bolj obožujete vroče poletne večere na morju? Opremite se za obisk plaže in v poletno torbo spravite kopalno brisačo, zaščito pred soncem in čudovite kopalke. Napolnite najnovejši nahrbtnik s pohodnimi palicami, športno obutvijo in opremo. V obeh primerih pa ne pozabite na najnovejšo knjigo, ki vas bo popeljala v nove svetove! Zaplavajte v čudoviti svet novih zgodb ali pa si sami ustvarite poletno pravljico. Ne glede na to, ali imate rajši morje ali hribe, se v Nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica najde vse za poletne počitnice in izlete!